Moda na sushi

Już nie „Chłopskie jadło” czy
MacDonald, ale kuchnia japońska
cieszy się teraz największym zainteresowaniem
Polaków. Bary sushi wyrastają
jak grzyby po deszczu we wszystkich
miastach i jest to najnowszy gastronomiczny
trend. Obejmuje on również
restauracje hotelowe. Podobna moda
opanowała naszych wschodnich i południowych
sąsiadów.

Wydanie: 5/2010, AKTUALNOŚCI
W najnowszym wydaniu
 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail