Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie.
Przeczytaj całość , Zamknij to okno informacyjne.


UPEMI - Tradycja i jakość europejskiego mięsa

W dniu 21 marca 2014 r. o godzinie 10.00 czasu lokalnego w Hanoi odbyło się seminarium będące wydarzeniem inauguracyjnym realizowanej przez UPEMI kampanii informacyjno-promocyjnej pt. „Tradycja i jakość europejskiego mięsa”.

Spotkanie było poświęcone zagadnieniom związanym z jakością, zasadami produkcji oraz cechami europejskiego mięsa wieprzowego, wołowego i ich przetworów. Liczne wystąpienia ekspertów zarówno ze strony UPEMI, jak i  lokalnych instytucji spotkały się z ogromnym zainteresowaniem zaproszonych gości.

er2

W panelach dyskusyjnych seminarium wystapili: Pan Vu Ngoc Quynh - Sekretarz Generalny Wietnamskiego Komitetu Codex Alimentarius (części FAO/WHO) i Dyrektor Punktu Kontaktowego Codex Alimentarius w Wietnamie, Pan Nguyen Duc Thuong – Dyrektor Wydziału Rynku Europejskiego Ministerstwa Przemysłu i Handlu w Wietnamie, Pan Wojciech Gerwel - Radca Wydziału Polityczno-Ekonomicznego Ambasady RP w Hanoi oraz Pani Agnieszka Różańska -...

Wydanie: 11/2011, PRAWO

  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy dwumiesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Bezpłatny biuletyn

Strefa prenumeratora

Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl    

Hotelarz www.e-hotelarz.pl    

Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl

© ProMedia Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne Polityka prywatności